Як відключити інформаційну стрічку в Одноклассниках?

Налаштування стрічки в ОК

Налаштування стрічки в ОК

У наш час інтернет став основним заняттям під час відпочинку. Особливо більшу кількість людей зависають в популярних соціальних мережах: Вконтакте, Однокласники, Мій світ і так далі. Детальніше зупинимося на «Однокласниках». Соцмережа має велику кількість можливостей: перегляд відео, прослуховування музики, спілкування між людьми, також обмінюватися подіями. Але іноді буває так, що інформаційна стрічка, в якій можна побачити про своїх друзів практично всі, дуже сильно починає набридати. Або ж, що в більшості випадків відбувається, це ненаситні користувачі, які спеціально розсилають спам. Внаслідок цього виникає бажання відключити стрічку в Одноклассниках.

Як відключити стрічку в Одноклассниках? Погляньмо на цей процес на кількох прикладах:

Спосіб №1 - банальний спосіб

Якщо ви хочете «відключити стрічку» на деяких людей, з якими ви не спілкуєтеся, просто видаліть їх з друзів і більше їх дії не будуть заповнювати вашу інформаційну стрічку. Однак, в цьому способі є мінус, тому що під цими людьми можуть виявитися ваші знайомі або близькі, які можливо піддалися злому сторінок.

Спосіб №2 - можливо може не працювати!!!

На своїй сторінці спускаємося вниз сайту, там побачите «Зараз на сайті». після натискання, вибираєте вкладку «Стрічка». Далі проводиться настройка стрічки, в якій можна відключати як і окремі пункти, так і всі пункти. Після відключення цих пунктів ваша стрічка буде абсолютно порожній.

Спосіб №3 - відмітка як спам

Цей спосіб потрібен для того, щоб заблокувати для себе того чи іншого користувача, який набридає вам своїми, наприклад, послугами, пропозиціями, проханнями. Що потрібно зробити, для цього у вашій стрічці знаходимо його запис. Вгорі справа кожного запису присутній хрестик, що означає видалення запису і позначки «Спам» «ненаситного» користувача, натискаєте погоджуєтеся, що це спам. Після цього всі наступні та попередні записи спамера в стрічці зникнуть.

Спосіб №4 - обхідний метод

Даний спосіб має на увазі собою управління включенням / відключенням стрічки за допомогою адресного рядка, які саме зміни слід запроваджувати пізніше з'ясуємо.

Отже, що потрібно зробити:

  • При знаходженні в соціальній мережі «Однокласники» в режимі онлайн, потрібно натиснути на її емблему зліва вгорі ОДНОКЛАССНИКИ, тобто перейти на головну сторінку;
  • Після цього висвітитися віконце, яке запитає вас про те, що погоджуєтеся ви відключити стрічку. Сміливо погоджуємося на її відключення;
  • Якщо після відключення стрічки вам захочеться знову ввімкнути, то переходимо до адресному рядку, у якій в кінці посилання варто слово OFF.
  • Виробляємо заміну слова OFF на слово ON і натискаємо перехід за посиланням;
  • Знову висвітиться наше віконце, тільки вже питав про включення стрічки, погоджуємося і стрічка знову в роботі.

Це все стосувалося друзів, а що якщо виникло бажання виключити з стрічки не бажані групи? Для цього необхідно зайти в бажані групи. Далі прямуємо до її аватару, і під ним натискаємо вкладку «Виключити зі стрічки». Всі групи не відображаються у вашій стрічці.

Показати коментарі

залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований. Обов'язкові поля позначені * *