Як зачыніць альбом у Кантакце

закрыццё альбома

Як наладзіць прыватнасць

Калі вы загрузілі альбом з памятнымі фота і хочаце, каб ён быў даступны толькі пэўнаму колу людзей, скарыстайцеся адмысловымі сэрвісамі ад распрацоўшчыкаў "У Кантакце". Як зачыніць альбом у кантакце ад старонніх вачэй, як зачыніць фота сябра, на якім ён адзначыў вас – вось стандартныя пытанні пачаткоўца карыстальніка "У Кантакце".

Робім закрыты альбом

Каб закрыць альбом ад старонніх вачэй, трэба зайсці на старонку з усімі альбомамі.

  1. Навядзіце на малюнак патрэбнага альбома курсорам мышкі. У правым верхнім куце карцінкі з'явіцца аловак і надпіс "Рэдагаваць альбом".
  2. Націскаеце на "Рэдагаваць альбом" і трапляеце ў поле яго налад. Тут можна змяніць назву альбома, дапоўніць апісанне да фота, а можна змяніць прыватнасць.
  3. Побач з пытаннем “Хто можа праглядаць альбом?"раскрыецца меню. Выбіраеце спіс тых, хто можа бачыць ваш альбом з фота. Можна адкрыць альбом сябрам, можна дазволіць праглядаць фота сябрам вашых сяброў. А можна пакінуць бачнасць фотаздымкаў толькі для сябе.
  4. Калі вы адміністратар групы, ці сустрэч, і ў іх адлюстроўваюцца фота з вашай старонкі, улічвайце гэты факт, пакіньце групы ў спісе дазволеных праглядаў.
  5. Пасля выбару прыватнасці альбома, прайдзіце ў рэдактар ​​налад альбомаў і абярыце групу людзей, якой будзе ў далейшым дазволена каментаваць вашыя фота.

Калі вас адзначылі на фота сяброў

Каб не мільгаць перад вачыма на чужых фотаздымках, адкрыйце меню "Мае Налады".

  1. Тут абярыце ўкладку "прыватнасць".
  2. Пастаўце насупраць пытання “Хто можа глядзець фота са мной?"жаданы адказ.

Хараство ручнога кіравання прыватнасцю фотаальбомаў заключаецца ў магчымасці змены груп праглядаў і правілаў размяшчэння фота хоць кожны гадзіну. цяпер, размясціўшы асабістыя фота, не трэба ламаць галаву над тым, як зачыніць альбом у Кантакце, і рэгуляваць ўзровень прыватнасці самастойна.

паказаць каментары

пакінуць каментар

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *