Як заблакаваць карыстальніка ў Кантакце?

blokiruem

Заносім карыстальніка ў чорны спіс

У самым пачатку існавання сеткі "ВКонтакте", карыстальнікі маглі схаваць сваю старонку з публічнай доступу, абмежаваўшы бачнасцю "Для сяброў". Сёння такой магчымасці няма, і запісы на вашай сцяне даступныя абсалютна ўсім удзельнікам сацыяльнай сетцы.

Але бываюць выпадкі, калі ўвага кагосьці аднаго да вашага рэсурсу нясе негатыўны характар, ці абяцае спамерскую атаку. У гэтай сітуацыі можна падумаць на тым, як заблакаваць карыстальніка ў Кантакце.

Як заблакаваць карыстальніка

Калі чалавек закідвае вас спамам, пакідае негатыўныя запісу на вашай сцяне і пры гэтым не з'яўляецца сябрам або знаёмым, заблакаваць яму доступ да сваёй старонцы можна некалькімі спосабамі.

  1. Зайдзіце ня старонку карыстальніка, чыё прысутнасць у сваім часопісе жадаеце абмежаваць. Пракруціць ўсе паведамленні на яго сцяне ўніз. У самым канцы старонкі вы знойдзеце адказ на пытанне: як заблакаваць карыстальніка ў Кантакце. Паміж кнопкамі каманд, або пад спісам аўдыёзапісаў вы ўбачыце кнопку "Заблакаваць"(яна даступная, калі чалавек не ўваходзіць у спіс вашых сяброў). Націскаеце на кнопку і чалавек атрымлівае забарона на доступ да вашай старонцы.
  2. Калі карыстальнік дазваляе фрывольныя паводзіны ў вашым часопісе, або закідвае паведамленнямі тыпу спам, вы можаце заблакаваць яму доступ не толькі да сваёй старонцы, але і ўваход у сацыяльную сетку. Для гэтага на старонцы надакучлівага карыстальніка, унізе, націскаеце на кнопку "Паскардзіцца на старонку". У якое з'явілася поле выкладаеце сутнасць прэтэнзіі і ціснеце "Адправіць". У каментар можна прыкладваць спасылкі на паведамленні або неадэкватныя выпады ў ваш адрас. Адміністрацыя разгледзіць заяўку хутчэй, калі на карыстальніка паскардзяцца некалькі чалавек.
  3. Калі вам дастаткова, каб надакучлівы персанаж перастаў пакідаць зласлівыя каментары, зайдзіце ў меню "Мае налады". Нажимите на графу "Чорны спіс". У радок адрасу скапіруйце ссылку на старонку надакучаючы, або напішыце яго дадзеныя.

Каб вы разумелі, чым функцыі "Заблакаваць карыстальніка" і "Адправіць у чорны спіс" адрозніваюцца ад "Паскардзіцца на старонку", трэба сёе-тое патлумачыць.

  1. Пры блакаванні і адпраўцы карыстальніка ў чорны спіс, ён губляе магчымасць чытаць і пісаць на вашай старонцы ў паведамленнях. Ён перастае бачыць вашу сцяну ў агульнай стужцы навін.
  2. Пры падачы скаргі на старонку ў кантакце, трэба разумець, што карыстальніка абмяжуюць ў доступе да сайта, або бестэрмінова выдаляць яго профіль. Таму ў скарзе павінны быць абгрунтаваныя абвінавачванні і жалезныя аргументы на карысць сваёй слушнасьці.

Цяпер вы можаце не мучыцца пытаннем: як заблакаваць карыстальніка ў Кантакце, а працягваць радавацца зносінам у сацыяльнай сетцы.

паказаць каментары

пакінуць каментар

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *