Як адключыць інфармацыйную стужку ў Аднакласніках?

Настройка стужкі ў ОК

Настройка стужкі ў ОК

У наш час інтэрнэт стаў асноўным заняткам падчас адпачынку. Асабліва большая колькасць людзей завісаюць у папулярных сацыяльных сетках: Вконтакте, аднакласнікі, Мой свет і гэтак далей. Больш падрабязна спынімся на «Аднакласніках». Соцсеть мае вялікае колькасць магчымасцяў: прагляд відэа, праслухоўванне музыкі, зносіны паміж людзьмі, таксама абменьвацца падзеямі. Але часам бывае так, што інфармацыйная стужка, у якой можна ўбачыць пра сваіх сяброў практычна ўсе, вельмі моцна пачынае надакучаць. ці ж, што ў большасці выпадкаў адбываецца, гэта ненажэрныя карыстальнікі, якія спецыяльна рассылаюць спам. З прычыны гэтага ўзнікае жаданне адключыць стужку ў Аднакласніках.

Як адключыць стужку ў Аднакласніках? Разгледзім гэты працэс на некалькіх прыкладах:

Спосаб №1 - банальны спосаб

Калі вы жадаеце «адключыць стужку" на некаторых людзей, з якімі вы не маеце зносіны, проста выдаліце ​​іх з сяброў і больш іх дзеянні не будуць запаўняць вашу інфармацыйную стужку. аднак, у гэтым спосабе ёсць мінус, таму што пад гэтымі людзьмі могуць апынуцца вашы знаёмыя або блізкія, якія магчыма падвергліся ўзлому старонак.

Спосаб №2 - магчыма можа не працаваць!!!

На сваёй старонцы спускаемся ўніз сайта, там ўбачыце «Цяпер на сайце». пасля націску, выбіраеце ўкладку «Стужка». Далей вырабляецца налада стужкі, у якой можна адключаць як і асобныя пункты, так і ўсе пункты. Пасля адключэння гэтых пунктаў ваша стужка будзе абсалютна пусты.

Спосаб №3 - адзнака як спам

Гэты спосаб патрэбен для таго, каб заблакаваць для сябе таго ці іншага карыстальніка, які надакучае вам сваімі, напрыклад, паслугамі, прапановамі, просьбамі. Што трэба зрабіць, для гэтага ў вашай стужцы знаходзім яго запіс. Уверсе справа кожнага запісу прысутнічае крыжык, які азначае выдаленне запісы і адзнакі «Спам» «прагавітае» карыстальніка, націскаеце згаджаецеся, што гэта спам. Пасля гэтага ўсе наступныя і папярэднія запісы спамера ў стужцы знікнуць.

Спосаб №4 - вакольны метад

Дадзены спосаб мае на ўвазе сабой кіраванне уключэннем / адключэннем стужкі з дапамогай адраснага радка, якія менавіта змены трэба ўводзіць пазней высвятлім.

Такім чынам, што трэба зрабіць:

  • Пры знаходжанні ў сацыяльнай сетцы «Аднакласнікі» ў рэжыме онлайн, трэба націснуць на яе эмблему злева уверсе аднакласнікі, гэта значыць перайсці на галоўную старонку;
  • Пасля гэтага высьвеціцца акенца, якое спытае вас пра тое, што згаджаецеся Ці вы адключыць стужку. Смела пагаджаемся на яе адключэнне;
  • Калі пасля адключэння стужкі вам захочацца яе зноў ўключыць, то пераходзім да адраснай радку, у якой у канцы спасылкі стаіць слова OFF.
  • Вырабляем замену словы OFF на слова ON і ціснем пераход па спасылцы;
  • Зноў высвяціцца наша акенца, толькі ўжо пытаецца пра ўключэнне стужкі, пагаджаемся і стужка зноў у працы.

Гэта ўсё тычылася сяброў, а што калі паўстала жаданне выключыць са стужкі ня пажаданыя групы? Для гэтага неабходна зайсці ў жаданыя групы. Далей кіруемся да яе аватару, і пад ім націскаем ўкладку «Выключыць з стужкі». Усе групы не адлюстроўваюцца ў вашай стужцы.

паказаць каментары

пакінуць каментар

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *